Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

diumenge, 11 de juliol de 2010

CABRERA DECIDEIX A LA MULTITUDINÀRIA MANIFESTACIÓ DEL 10 DE JULIOL A BARCELONA


Una quarentena de persones de Cabrera de Mar van participar amb Cabrera Decideix a la manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional que el passat dissabte 10 de juliol va convocar més d'un milió de ciutadans catalans a Barcelona.

La presència multitudinària a la manifestació va dificultar que ens trobéssim: els allaus humans, la impossibilitat per moure's i que els mòbils no funcionen bé en aquest tipus de concentracions, van obstaculitzar que tots ens poguéssim reunir, però finalment més d'una vintena de cabrerencs i cabrerenques vam agrupar-nos i poder manifestar-nos amb la pancarta un parell d'hores, en un acte carregat d'emocions i reivindicacions. D'altres, però, també van participar a la manifestació però fora del grup.

Pel que fa a autoritats del nostre poble, la gran manifestació va comptar amb la presència de l'alcalde de Cabrera de Mar, Joan Vilà (GxC), a més de fins a cinc regidors de l'Ajuntament de Cabrera de Mar: dos d'Esquerra (Carles Rocabert i Joan Buxadé) i tres de CiU (Jaume Borràs, Jordi Mir i Elisabet Cusí). El coordinador general de Cabrera Decideix, Joan Maluquer, també va ser present a l'acte reivindicatiu.

Aquestes són algunes de les imatges de la nostra presència en aquest acte que sens dubte marca noves direccions en les legítimes reivindicacions nacionals catalanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada