Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

dimecres, 20 de gener del 2010

JOAN MALUQUER i PERE RODRÍGUEZ, ESCOLLITS COORDINADORS GENERALS DE CABRERA DE MAR PEL DRET DE DECIDIR



Maluquer, gerent de la Universitat Catalana d’Estiu, aposta per una consulta amb seriositat, implicant la societat civil i amb alts resultats de participació

La plataforma conclou el procés de formació de les comissions per fer la consulta sobiranista al municipi el proper 25 d’abril

Prop de 60 de persones van participar el passat 18 de desembre en l’acte d’eleccion dels dos coordinadors generals de la plataforma Cabrera de Mar pel Dret de Decidir. Així, van ser escollits l’editor i gerent de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), Joan Maluquer i el tècnic tèxtil, vinculat activament al món del teatre local, Pere Rodríguez.

“Si m’implico és perquè la consulta a Cabrera estigui feta amb seriositat i rigor i s’obtinguin alts resultats de participació com a Osona”, va assegurar Maluquer que, junt a Rodríguez, també va anunciar que a partir del mes de gener s’aniran reunint amb les diferents comissions per vertebrar i donar forma al referèndum local.

D’altra banda, en el mateix acte també va acordar-se que els portaveus de la coordinadora són Maluquer, Rodríguez i el periodista i escriptor Albert Calls. També, van formar-se totes les comissions i els seus responsables, iniciant-se de ple el procés per materialitzar la consulta per la independència de Catalunya al municipi, el proper 25 d’abril.

Entre els temes que van tractar-se en la reunió cal destacar la proposta de crear una comissió de màrqueting i de reunir-se, de cara al gener, tots els divendres, fins a la convocatòria del referèndum, entre d’altres propostes.

La plataforma Cabrera de Mar pel Dret de Decidir, compta ja amb prop d’una cinquantena d’adherits, tot i que més un centenar de persones han participat en les diverses reunions, una participació que és alta en un muncipi de poc més de 4.000 habitants.

- Peu de foto: Pere Rodríguez i Joan Maluquer durant la reunió de la plataforma, el passat 18 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada