Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

diumenge, 7 de febrer del 2010

SUPORT D'ERC A LES CONSULTES DEL MARESME

Recollim una nota de premsa que ens ha fet arribar ERC Maresme.

Maresme, 5 de febrer de 2010

Nota de premsa

Esquerra Maresme treballa intensament per aconseguir que les consultes del 28F a la comarca siguin un èxit

Quatre pobles del Baix Maresme són els que convocaran els seus veïns a les urnes el dia 28 de Febrer per pronunciar-se sobre la Independència de Catalunya. Els suport d’Esquerra Republicana a les comissions organitzadores és ferm i actiu, mantenint la coherència demostrada per el nostre partit en qüestions sobiranistes. Les seccions locals acompanyen les consultes organitzant actes festius i també de reflexió.

És el cas d’Alella, un dels quatre municipis que votaran la independència de Catalunya el darrer dia de febrer. El proper diumenge dia 14 la secció d’Esquerra d’Alella prepara una botifarrada al pati de Can Lleonart a favor del sí a la consulta. L’acte és organitzat per les JERC, però també hi haurà parlaments de dirigents d’Esquerra. El dia 19 les JERC d’Alella muntaran una Festa Jove, de 2/4 de 12 a 2/4 de 3 de la matinada, i de cara al dia 26 es preveu un acte unitari.

La gastronomia també serà l’element bàsic a Vilassar de Mar. Des de les JERC i Esquerra aprofitarem la tradicional calçotada popular del dia 21 per mostrar el nostre suport a la consulta, en el qual hi participarà el president del partit, en Joan Puigcercós. Però el nostre partit dóna també la possibilitat als catalans de reflexionar al voltant de la Independència, i mostra d’això és l’acte organitzat per la secció local de Sant Andreu de Llavaneres. El dia 20 de febrer s’espera a Elisenda Paluzie, directora del Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials (CAEPS) de la UB, a les set del vespre a la Sala d’Actes de Ca l’Alfaro.

A Cabrils, quart municipi on es vota la Independència el proper 28F, els militants d’Esquerra treballen a favor de la sobirania de forma personal dins la comissió organitzadora del referèndum.

La tercera onada de votacions, el dia 25 d’abril, serà la més participativa aquí al Maresme pel que fa al nombre de poblacions que faran la consulta. Les seccions locals d’aquests municipis ja fa mesos que dediquen bona part de les seves activitats a promoure el Sí a la Independència, i així ho seguiran fent fins que l’objectiu esdevingui una realitat.


Esquerra Republicana de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada