Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

dimarts, 23 de març del 2010

RECORDEU, EL CERCLE CATALÀ DE NEGOCIS A CABRERA DE MAR

L’entitat oferirà una conferència-col·loqui a la Sala Nova aquest divendres 26 de març, a les vuit del vespre, dins el cicle de xerrades convocat per la plataforma Cabrera de Mar pel Dret de Decidir amb motiu de la consulta sobre la independència, el proper 25 d’abril.

El Cercle Català de Negocis (CCN) és una associació empresarial sense ànim de lucre que té com a objectiu final ser un lobby decisiu per l'assoliment d'un Estat propi per Catalunya en un horitzó a curt termini, entre unes i dues legislatures.

El formen lliurament empresaris, directius, professionals i autònoms que creuen que l'assoliment d'un Estat propi és la única alternativa per assegurar el futur del nostre teixit empresarial.

Està desvinculat de qualsevol opció política i només donarà suport a aquelles que d'una forma decidida i inequívoca, caminin cap a la consecució de l'Estat propi de la nació Catalana.

PROPERA XERRADA
AMB PATRÍCIA GABANCHO


El proper dilluns 5 d'abril, a les set del vespre, comptarem amb la presència de l'escriptora Patrícia Gabancho a Cabrera de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada