Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

dimecres, 28 d’abril del 2010

MISSATGE DE LA COORDINADORA NACIONAL PER LA CONSULTA

Benvolguts/des companys i companyes,

Des de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència us volem agrair de tot cor el treball heroic que totes les Comissions Organitzadores locals i els més de 30.000 voluntaris i voluntàries heu portat a terme per fer possible la històrica jornada del 25A.

Ha estat una jornada molt dura d’organitzar, ho sabem. Totes i tots hem dormit poc, hem fet un esforç titànic i tot de forma altruista, guiats pel més elevat sentiment patriòtic. Diguem-ho clar, som un poble increïble capaç de gestes històriques!, i una vegada més ho hem tornat a demostrar. El camí de la llibertat està traçat i és gràcies a tots vosaltres que ho hem fet possible.

Les dades de la Consulta parlen per si soles sobre l’èxit aconseguit.

El total de vots acumulat és de 487.319 (232.000 el 25A), amb una participació global del 21% sobre el padró i del 23,6% sobre el cens oficial.

Quan encara “només” ha pogut votar un 37% del cens electoral, el Sí a la independència ja ha aconseguit 454.083 vots. Un resultat que supera en vots absoluts al que van aconseguir quatre dels sis partits polítics parlamentaris en les eleccions del 2006 (quan va poder votar el 100% del cens, fins a un 63% més de població que a la Consulta): ERC: 416.355 vots, PP: 316.222, IC: 282.693, Cs: 89.840.

Si analitzem les dades en % sobre el cens, el ‘SÍ’ aconsegueix quasi el 20% de vots sobre el cens, dada que també supera el resultat del 17’7% de vots sobre el cens aconseguit per CiU el 2006, així com el 15’5% aconseguit pel PSC!

Així és com estem aconseguint que l’horitzó i el nou consens del catalanisme deixi de ser l’Estatut per articular-se al voltant de la Consulta i del referèndum sobre la independència. Els catalans estem parlant clar: no volem més Estatut i ens igual la sentència del TC, volem autodeterminació i referèndum oficial i vinculant sobre la independència.

La Consulta va per bon camí, i les properes onades del 30 de maig a Sabadell, del 20J i del 10A a Barcelona, han de construir el darrer tram d’aquest camí anomenat llibertat.

Visca Catalunya!

Una vegada més moltes, moltes gràcies,

Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada