Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

diumenge, 14 de febrer del 2010

CABRERA, GOSA DECIDIR!


Opinió

Amb aquest article encetem la via de reflexió al bloc de Cabrera de Mar pel Dret de Decidir, que serà un complement de les informacions que hi vagin apareixent puntualment.

Voldríem deixar molt clar que l’objectiu de la nostra plataforma és que es reconegui als catalans la capacitat de votar i decidir sobre el nostre destí com a poble en una consulta sobre si optem lliurement per constituir-nos com a Estat dins la Unió Europea o si optem per seguir com una comunitat autònoma dins l’estat espanyol, com en els darrers 296 anys de la nostra història. Tant l’una com l’altra són opcions legítimes i democràtiques, com també ho és el vot en blanc, nul i, cal reconèixer-ho, l’abstenció.

En aquest sentit, la nostra plataforma no prendrà partit per cap de les opcions de vot, només informarà de la consulta i mirarà de fer-ho saber a tots els cabrerencs, perquè tothom pugui exercir el seu dret a vot amb totes les garanties d’imparcialitat.

En aquest bloc, però, les persones a títol individual podran debatre sobre tot allò que considerin oportú relacionat amb la consulta, defensant la posició que sigui. Això sí, els coordinadors ens reservem el dret de bescantar-ne els textos que siguin ofensius o allunyats del joc democràtic.

Us convidem, doncs, a participar-hi i a fer comentaris que puguin enriquir, com en qualsevol elecció democràtica, el debat. Voldríem, però, com a organitzadors, reduir al màxim l’abstenció i que els 3.730 electors de Cabrera (els empadronats a dia d’avui i que el dia de la consulta tindran de setze anys en amunt) puguin exercir lliurement el seu dret de decidir. Això és la democràcia.

Joan Maluquer i Ferrer
Coordinador general

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada