Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

divendres, 16 d’abril del 2010

ACTES DE VANDALISME CONTRA LES PANCARTES DE LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR


La passada nit del 15 d’abril han estat destrossades quatre pancartes de la plataforma Cabrera de Mar pel Dret de Decidir.

En concret, es tracta de dues pancartes que es trobaven penjades al giratori de l’entrada del poble, a la carretera d’Argentona, una altra a l’entrada al veïnat d’Agell i una quarta a la plaça del Poble. Anunciaven els actes convocats per la plataforma i la propera consulta sobiranista del 25 d’abril al municipi.

La plataforma ha denunciat els fets aquest matí a la policia local.

“Aquesta mostra d’intransigència d’algunes persones no aturarà el nostre ritme d’activitats i demostra que hi ha qui no accepta el joc de la democràcia i el dret a exercir-lo pacíficament”, ha assegurat el coordinador general de l’entitat, Joan Maluquer.

La plataforma es troba immersa, aquests dies, en una activa campanya per recollir el vot anticipat, en la recta de la consulta del proper 25 d’abril.

1 comentari:

  1. ¿Esto es democracia? El pan con tomate si no me lo dan, me lo cojo. Y el Barça jugando en España. ¿Esto es coherencia? Constitucional deriva de Constitución. ¿Esto es constitucionalista? Yo he participado en doce ocasiones. ¿Esto es rigor electoral? Acatamientos impositivos. ¿Esto es voluntad independentista?
    ¡Arriba Cataluña!

    ResponElimina