Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

diumenge, 25 d’abril del 2010

CABRERA DE MAR,ARA ÉS L'HORA DE DECIDIR

Opinió

Article e
scrit el 24 d'abril de 2010.

A l’hora de valorar la feina feta i abans que s’obrin els col·legis electorals d’aquest diumenge 25 d’abril, cal dir que ha estat una campanya agraïda per la complicitat que l’equip organitzador ha detectat amb la majoria de la població. Gent diversa, de tota mena, ha estat amatent als nostres missatges, a la nostra insistència per a recordar-los que demà diumenge tenen una cita molt important en la història de Cabrera i, per extensió, de Catalunya.

És cert que la intransigència, la curtesa de mires, l’obcecació dels que no voldrien que el poble s’expressés lliurement, perquè —diguem-ho clar— no creuen en la democràcia, ha tret el nas en la nostra campanya: divendres 16 d’abril ens vam llevar amb les quatre pancartes del girador del Sindicat, de la carretera d’Agell i de davant l’Hostal esquinçades. Però vam saber capgirar la situació: tots els cabrerencs (i, de retruc, els vilassarencs que agafen l’autopista o vénen a Cabrera) van poder contemplar passant amb el cotxe la ignomínia dels esquinços i els pedaços en què s’havien convertit unes pancartes que deien respectuosament: “Vota! 25 d’Abril. Cabrera Decideix.”

Vet ací un senyal d’intolerància. Nosaltres lluitem amb paperetes de vots, ells amb navalles i ganivets. Potser és el moment de recordar que l’assagista valencià Joan Fuster havia patit dos atemptats amb bombes a casa seva, a Sueca, víctima de la intolerància dels que no accepten la diferència i, encara menys, que aquesta diferència s’arribi a manifestar. És del mateix Fuster la sentència: “Tota política que no fem nosaltres, es farà contra nosaltres.” Això vol dir que ha arribat l’hora de manifestar-nos democràticament, d’exposar simplement la nostra opinió. A qui fa por saber què pensem?

L’equip d’organització, a través de totes les seves comissions, ha fet un gran esforç que ja s’ha traduït en 229 vots anticipats, un 6 % del cens. N’hem d’estar satisfets i, tal com hem intuït en les meses de vot anticipat que hem desplegat aquests darrers caps de setmana, és un bon auguri amb vista als resultats de participació de demà.

Votem en senyal de democràcia!

Joan Maluquer i Ferrer

Un dels dos coordinadors generals
de Cabrera de Mar pel Dret de Decidir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada