Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

dilluns, 26 d’abril del 2010

EL RESULTAT, VICTÒRIA ACLAPARADORA DEL SÍ

Una alta participació sobre la mitjana i un bon resultat per al Sí per la independència, van marcar el balanç final de la consulta sobiranista a Cabrera de Mar.

Després de fer l'escrutini, es van comptabilitzar un total de 1.025 vots que suposen un 27,37% del cens de 3.745 possibles votants.

Els resultats, en concret, van ser els següents:

- Sí: 954 vots. / 93,08%.

- No: 43 vots. / 4,20%.

- En blanc: 28 vots. / 2,74%.

- Nuls: 0 vots.


D’altra banda, si agafem les votacions per edats, els majors de 18 anys van emetre un total de 1.001 vots. Pel que fa als votants d’entre 16 i 17 anys, van dipositar-ne a l’urna 17 i els ciutadans estrangers, 7.

Amb la lectura del resultat de vots, el coordinador general de la Plataforma Cabrera de Mar pel Dret de Decidir, Joan Maluquer, va agrair la participació, la tasca de tots els voluntaris i el suport rebut tant per part de l’Ajuntament com de l’Església parroquial de Sant Feliu, en la persona de mossèn Raimon Canalias.

Es va poder acabar la jornada electoral cantant Els Segadors, prenent una copa de cava i menjant entrepans.

1 comentari:

  1. Felicitats a tots els vilatans de Cabrera per l'alt index de participació i per la decidida voluntat d'independència. Agraïr a tots els voluntaris que amb la vostra feina i lliurament generós per Catalunya ho heu fet possible i confiar en retorbar-nos ben aviat en el marc dels estats com a poble lliure i independent.

    Daniel Prats
    Barcelona

    ResponElimina