Contacta amb nosaltres

correu@cabrerademarpeldretdedecidir.cat

diumenge, 25 d’abril del 2010

TROBADA AMB ELS OBSERVADORS INTERNACIONALS

Els dos observadors internacionals que visitaran Cabrera de Mar seran finalment amb nosaltres a les sis de la tarda.

Es tracta de Bustiano Cumpostu (president de Sardigna Natzione) i Estíbaliz Ibáñez de Gauna (regidora d’Eusko Alkartasuna).

A dos quarts de set, a la Sala Nova, farem una xerrada amb ells, oberta a tothom que vulgui acostar-s'hi i intercanviar les seves opinions amb aquests destacats visitants a la consulta.


Mig centenar d'observadors internacionals segueixen de prop les consultes sobiranistes del 25-A a Catalunya

Destaquen la validesa democràtica del procés que avui celebren més de 200 municipis catalans.

La cinquantena d'observadors internacionals que participen aquest diumenge a les més de dues-centes consultes sobre la independència, n'han destacat la "validesa" democràtica.

Els representants de la cinquantena d'observadors internacionals han coincidit a destacar que la seva participació vol "ajudar modestament" a la iniciativa catalana i "validar" la transparència de la celebració, segons assegura Jean Guy Talamoni, cap del grup parlamentari de Corsica Libera de Còrsega.

Per la seva banda, Mariano Alava, tinent alcalde de la localitat alabesa d'Amurrio i membre d'Eusko Alkartasuna, explica que amb la seva participació ve a "aprendre" de la iniciativa catalana per poder desplegar-la al País Basc on des de fa temps i amb decisió s'està reivindicant el mateix objectiu "probablement no de la manera més encertada que es pot fer", assegura.

Un altre dels observadors, l'eurodiputat flamenc Jan Jambon, explica que a Flandes es miren aquest procés de molt a prop, malgrat les diferències de tempo del procés a cada país.

Els observadors internacionals s'han desplegat aquest diumenge a Girona, Figueres, Olot, Torredembarra, Lleida, Mollerusa, Balaguer, el Maresme, Igualda, Manresa, Montsià, la Seu d'Urgell, Pallars, Baix Camp, Valls, Conca de Barberà, Granollers i a última hora de la nit a Reus, on s'ha organitzat la central de dades de la consulta, segons ha informat la Coordinadora Nacional.

Font: Vilaweb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada